domingo, 5 de enero de 2014

VIII Edició de la Fira de Reis a la Unió de Mas Rampinyo

El centre cívic i cultural del barri de Mas Rampinyo va recaptar un total de 300 euros en la seva tradicional fira de reis


La Unió de Mas Rampinyo ja fa 8 anys que organitza amb l’ajut dels seus socis, una fira amb el propòsit de recaptar diners i destinarlos a la fundació d’Aldees Infantils. 


Les portes del centre es van obrir al públic a les deu del matí on els més menuts per poc diners podien gaudir de les activitats que havien preparats els joves socis. Anna Morató, la jove encarregada de posar en marxa les activitats afirma: “aquest any hem superat totes les expectatives i els nens estan gaudint més que mai pagant menys que anys enrere”.


L’objectiu d’aquest any era abaixar els preus per tal que els menuts poguessin participar en més activitats i al final del dia reunir una quantitat de diners aproximada a la d’anys enrere. Per tal de realitzar aquesta proposta el número de voluntaris ha augmentat així com el nombre d’activitats proposades. Entre d’altres, hi havia inflables, taller de joies, taller de cupcakes, maquillatge, escalèstric etc. 

Les portes van tancar-se a les vuit de la tarda quan els col·laboradors d'Aldees Infantils van arribar al centre per recollir el guany d'aquesta fira. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario