martes, 7 de enero de 2014

La Cavalgata de Reis pren noves mesures de seguretat

Els participants en la tradicional rua de reis tindran el deure de vigilar que ningú  traspassi els cordons de seguretat.

L’Ajuntament del Municipi ha canviat la metodologia de la cavalcada distribuint els voluntaris més joves damunt de les carrosses i als més grans a peu de terra per tal de controlar que cap nen traspassi els cordons de seguretat. Aquestes prevencions s’han introduït per l’accident que es va produir a Màlaga l’any passat. 

En aquesta ocasió, els voluntaris d’edat més grans han acceptat no pujar en les carrosses i vigilar que tothom respectes els límits, tant els nens que bojos volen caramels o els no tant nens que pretenen molestar als voluntaris de les carrosses. A més, el control policial va augmentar i totes les carrosses van anar acompanyades d’un cos de 3 policies. Entre d’altres, les carrosses van estar més separades les unes de les altres amb un grup de voluntaris que anaven repartint caramels entremig. 

La rua va iniciar-se, com cada any, en el barri de Can Sant Joan on una multitud de veïns van rebre als Reis Mags d’Orient. L’hora d’inici es va concretar a les 18h de la tarda, i aquest any, la desfilada va durar  vint minuts més a causa de les dues parades que es van realitzar amb l’objectiu que els Reis fessin un breu discurs en els escenaris que es col·locaren en la Plaça de l’Església i en el Pavelló municipal Miquel Poblet.  La cavalcada va finalitzar a les vuit i mitja amb el segon discurs dels reis al pavelló municipal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario