domingo, 27 de octubre de 2013

 Esgotades les entrades per anar a veure l'última obra musical del grup de teatre la Salle

El grup de teatre la Salle Montcada va estrenar ahir la seva darrere obra musical inspirada en l'obra Mamma Mia

El grup de teatre La Salle va estrenar ahir la seva última obra musical titulada  "Mi sueño es..", aquest nou repte del grup de teatre local es basa en el reconegut musical de Mamma Mia.  

Ahir per la nit el teatre de l'escola la Salle Montcada es va omplir fins a esgotar les entrades per veure l'estrena de l'obra. La petita companyia està molt orgullosa de la seva nova producció i de l'èxit que aquesta ha tingut entre la població. Fins i tot, les entrades per veure l'obra durant el més de novembre ja están gairebé exhaurides.

Més de 30 persones formen el cos de la petita companyia local de teatre, la majoria són alumnes o ex-alumnes del col·legi la Salle. La companyia té un recorregut llarg dins del món del teatre musical i ja són més d'una dotzena d'obres en 20 anys les que ha dut a sobre del petit escenari escolar.  

L'obra "Mi sueño es.." es representarà cada cap de setmana fins l'1 de desembre. De tota manera, la companyia assegura que segons l'èxit que vagi adquirint l'obra, aquesta es podria allargar fins a les festes de Nadal.
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario