Pàgines

jueves, 2 de enero de 2014

Consternació  al Club d'Hanbol La Salle per la mort d'un jugador del Màster

 

Javier Martín Mora va sofrir el diumenge una parada cardíaca mentre jugava un partit.

 
El veí de Granollers i jugador del CH La Salle, Javier Martín, va morir el diumenge mentre disputava un partit al pavelló municipal a causa d'una parada cardíaca. El jove de 45 anys va caure desmaiat després d'una jugada i durant tres quarts d'hora va ser atès pels metges dels equips i pel serveis d'urgències del Racc.

Tot i que va aterrar un helicòpter, el trasllat fins a l'hospital la Vall d'Hebron va realitzar-se amb ambulància. Els metges però, no van poder reanimar al jugador. L'equip va traslladar-se al centre hospitalari on van rebre la mala notícia.  
                                                         
El CH la Salle viu un moment tràgic i ha organitzat per aquest cap de setmana un acte en la seva memòria.  Alhora ha anul·lat els pròxims partits del Màster que havia de jugar contra el Cerdanyola aquest mateix cap de setmana.

A l'acte del pròxim dissabte hi assistirà la família del jugador, els membres del CH la Salle, així com l'alcaldessa de Montcada, María Elena Pérez, i el regidor d'esports, Marc Rodríguez, els qual també es van desplaçar a la Vall d'Hebron en quan van saber la noticia. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario