Pàgines

domingo, 8 de diciembre de 2013

El grup ENdansa arrassa en el IV Show Dance de Salou

L'Escola de Dansa Eva Nieto, grup ENdansa, va participar aquest cap de setmana en el campeonat estatal de show dance de Salou.

El grup ENdansa, de l'Escola de dansa Eva Nieto, va guanyar el passat divendres el primer premi en les categories junior i absolut del IV campeonat estatal de Show Dance de Salou. El grup, tot i ser el primer any que hi participava, va endur-se els millor resultats en ambues categories. 
 
El grup montcadenc va optar per presentar un show per cada categoria possible. A la junior - d'entre 4 a 16 anys- l'escola de dansa va oferir un espectacle anomenat "Big Band du Brasil" basat en una banda de musics brasilers amb les seves ballarines corresponents. Alhora, pel que fa a la categoria absoluta - majors de 16 anys-,el grup sota el nom de "Queen of the scorpions" va presentar un show basat en la lluita entre un explorador i la reina d'una tribu nàtiva d'egipte, en teoria, descendents del princep escorpí. 

La Federació Catalana de Ball Esportiu de competició va preparar per aquest pont de desembre l'habitual competició internacional de ball esportiu incloent, per quart any consecutiu, la modalitat de Show Dance.En aquesta modalitat cada grup participant presenta un espectacle de    dansa, on es valora el ball, el vestuari, l'escenografia i el muntatge. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario