domingo, 24 de noviembre de 2013

Solidaritat per Nadal

Aquesta setmana múltiples associacions montcadenques han iniciat les seves respestectives campanyes nadalenques.

Associacions culturals del municipi com la Penya Blaugrana i l'Escola de Dansa Eva Nieto han iniciat aquesta setmana les seves respectives campanyes de Nadal. L'objectiu és el d'implicar  tot el poble a ajudar els més necesitats en aquesta època tan crucial. 

La Penya Blugrana, en concret, va iniciar la seva sisena campanya de recogida de joguines. La recollida es va dur a terme el divendres a les 19h a la seva seu del carrer Carrerada. L'objectiu de la campanya era recollir una xifra elevada de joguines per tal de garntir que cap nen es quedi sense regal la nit de reis. Els regals es portaran a la Parròquia de Can Sant Joan des d'on es farà el repartiment amb l'ajuda de Cáritas.

L'Escola de Dansa Eva Nieto, com cada any, ha iniciat aquesta passada setmana la recollida d'aliments per repartir entre els qui ho necessitin el pròxim dia de Nadal amb l'ajuda de Cáritas. Els aliments es poden portar durant la setmana a l'escola de dansa fins al divendres 21 de desembre. Alhora el dia 22 tots els aaliments recaudats, juntament amb els diners recollits de la venta d'entrades per veure el festival que oferirà l'Escola a Viladecans, seran donats a Càrites per tal que l'ONG ho reparteixi durant els dies següents.
 
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario