domingo, 3 de noviembre de 2013

Eva Nieto i Carles Cirera segons en el rànking mundial

La parella de ballarins veïns de Montcada, obtenen la cinquena posició en el mundial i la primera en l'internacional de Praga

Eva Nieto i Carles Cirera, veïns de Montcada i propietaris de l'Escola de Dansa Eva Nieto també en el municipi, van vaitjar aquest cap de setmana fins a Praga per participar en el campeonat del món senior1 - de 35 a 40 anys- i en campeonat internacional en la disciplina de ball esportiu de competició on la parella ha quedat en cinquena i primera posició respectivament. Resultats que els han col·locat en la segona posició del rànking mundial.

Fotografia prestada per Eva Nieto i Carles Cirera, on se'ls veu en cinquena posició.
La parella porta tres anys consecutins rebent el mèrit per part de la Asociacion espanyola de baile deportivo de competición (AEBDC) de poder participar en el mundial de la seva categoria. Malauradament fins ara, els ballarins moncadencs no havien arribat mai fins a la ronda final; aconseguint però, meritoses puntuacions com els tretzens del món el fa dos anys o setens l'any passat.

Eva Nieto, orgullosa dels resultats obtinguts a Praga, assegura que la lluita no acaba aquí, ens declara que tant ella com la seva parella de ball, el seu marit, seguirant treballant al màxim per tal de millorar els resultats obtinguts fins ara. 
Ara per ara  un dels el seus màxims objectiu ens declara que ja ha estat superat com era arribar a la final del campeonat del món. Els seus nous reptes són els propers campeonats internacionals com el de Salou que es disputarà el 7 de desembre, el de Madrid o el de Malta.

La parella ha arribat de Praga a les 17:15 hores a l'aeroport del Prat on amics, familiars i membres de la AEBDC els han rebut amb pancartes i crits. Eva Nieto amb la copa a la mà no parava de repetir "Aquest any SÍ".

No hay comentarios:

Publicar un comentario