Pàgines

miércoles, 6 de noviembre de 2013

La Copa del Rei de fútbol sala arriba a Montcada

Es van iniciar ahir els quarts de final  de la Copa del Rei enfrontant al Montcada Fútbol Sala contra el Xota Navarra

L'equip sènior de fútbol sala del municipi va jugar ahir el primer partit de quarts de final de la Copa del Rei.  Tot i que els nois de Manuel Rodríguez Cano - entrenador del Montcada F.S. - estan a 2a divissio B, van guanyar 3 a 1 a l'equip de 1a divissió Xota Navarra.


L'equip local va encetar el marcador a pocs minuts d'iniciar-se el partit i l'energia tant dels jugadors com del públic no es va aturar fins que l'àrbitre va fer sonar la botzina del final del partit. En tot moment es van mantenir al capdavant del marcador i no es van deixar intimidar pel fet que l'altre equip estigués en una divissió superior.

 El partit que es va disputar al pavelló municipal Miquel Poblet va acollir a un gran nombre de veïns del poble, els quals van assitir amb moltes ganes de gaudir del partit i d'animar al seu equip. Entre el públic es trobaven personatges de rellevància municipal com l'alcaldessa, María Elena Pérez, i el regidor d'esports, Marc Rodríguez Carbó.

Al final del partit i entre l'alegria dels entranadors, jugadors i públic vam poder parlar amb Rodríguez Cano que encara no creia haver guayat a un equip de primera divissió. L'entrenador va reconèixer que tot i que els adversaris són de primer divissió, el seu equip jugava amb un cert aventatge. Aquest aventatge no només es donava pel fet de jugar a la seva pista habitual, sinó que els tres jugadors d'elit del Xota Navarra s'havien quedat a casa descansant pel partit de lliga que tenen aquest cap de setmana. A més, l'equip municipal ha treballat de valent per enforntar a l'equip visitant, per fer-ho van estar observant uns videos de l'adversari per analitzar quins mètodes tenien i poder-los controlar.

Ara l'equip municipal seguirà treballant per tal de disputar d'aquí aproximadament 20 dies el pròxim partit de semi-final, on podrien arribar a jugar, segons com vagin els altres resultats, amb equips del nivell del Fútbol Club Barcelona o del Santa Coloma de Gramanet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario