Pàgines

sábado, 16 de noviembre de 2013

25è aniversari de l'Associació de fotògrafs 

"Rostres coneguts" és l'exposició que conmemora el 25è aniversari de l'associació fotogràfica del municipi. 

L'Associació de fotògrafs del municipi  va obrir ahir a la Casa de la Vila una nova exposició en commemoració del seu recent 25è aniversari. L'exposició rep el nom de "Rostres Coneguts" i mostra un conjunt de retrats de diverses persones del municipi.

Els encarregats del muntatge són en Pedro García i l'Òrcar Barcons, professors també de l'Associació. El centre on es reuneixen, que es troba al barri de Mas Rampinyo, va obrir les seves portes el passat cap de setmana per tal que tothom qui volgués hi anès a fer-se una retrat, el qual més tard formaria part de l'exposició.

El resultat ha estat la creació d'una gran mostra de fotogràfies. L'objectiu dels dos organitzadors era apropar mitjançant cares conegudes, la fotografia i l'associació al poble. L'exposició està rebent molt d'èxit ja que tant grans com petits s'apropen a la Casa de la Vila a observar els retrats d'amics o familiars.

La mostra farà una gira per diferents sales d'exposició del municipi, començant per la Casa de la Vila, la Kursaal de Can Sant Joan i finalment el centre on es reuneix l'Assiciació. Pel que fa a la primera sala, la Vila, la mostra es podrà anar a veure fins el proper 5 de desembre, i a partir del dilluns següent ja es podrà visitar a la Kursaal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario